PAYBOX heeft een nieuwe betaalmethode ontwikkeld bestemd om de handelaars te voorzien van een eenvoudig, krachtig en goedkoop hulpmiddel.

PAYBOX Mail laat een handelaar, bedrijf of organisatie toe om zijn prospecten, klanten of leden op eenvoudige manier deel te nemen aan een promotie, een reservatie te bevestigen, een gift te doen, een abonnement te vernieuwen of om een voorschot of saldo te betalen.

Het principe is eenvoudig :

         
    Een gebruiksvriendelijke interface laat toe om transactionele emails aan te maken, het versturen te beheren en de opvolging te doen van de betreffende betalingen.
Voorbeeld templates kunnen aangemaakt worden (tekst, vereenvoudigde html en html)
Een bijlage kan ook aan de mail worden toegevoegd (bestek, faktuur bijvoorbeeld).
 
         
    Uw klant of prospect ontvangt vervolgens een gepersonaliseerde email met een beschrijving van het aanbod en de prijs. Een hyperlink laat de klant of prospect toe om automatisch een beveiligde betaalpagina op het PAYBOX platform te openen met alle details van de voorgestelde transactie.  

PAYBOX Mail laat u op eenvoudige manier toe om e-commerce te doen, onafhankelijk van het feit of u al dan niet over een website beschikt.

 

Enkele voorbeelden van het gebruik :

       
  Versturen van een bestek met vraag tot voorschot,  
  Bevestiging van een reservatie (hotel, verblijf, verhuur, ...),  
  Promotie verkoop,  
  Fondsenwerving,  
  Vernieuwen van lidgeld of abonnement  
  Inschrijvingsgeld of lidgeld  
  Aanmaning tot betaling, betaling van faktuur  
    ...  

 

PAYBOX Mail laat u toe om deel te nemen aan e-commerce onafhankelijk van het feit of u over een website beschikt of niet : Een transactionele email generator met een eenvoudige vormgeving (tekst) of een uitgebreide vormgeving (HTML) laat u toe om zich te bevrijden van de problemen met betrekking tot het bouwen en het onderhoud van een e-commerce website.

Eenvoud en snelheid : U kan meteen aan de slag zonder noodzakelijke technische kennis. De gebruiksvriendelijke interface laat u toe om uw contacten en emails aan te maken en te beheren. U kan op vlotte manier en op ieder ogenblik wanneer u zelf beslist uw klanten bereiken met uw voorstel.


Een uitgebreide waaier aan functionaliteiten : Aanmaken en beheren van verschillende email sjablonen, beheren van uw contacten, back-office voor het opvolgen en beheren van de betalingen (annulatie, uitgesteld innen, manuele ingave van MO/TO transactie, terugbetaling, etc...).


Deze oplossing is onafhankelijk van de gekozen acquirer en ondersteunt meer dan 30 betaalmethodes : de handelaar moet niet veranderen van bank. Compatibel met e-commerce overeenkomsten van diverse acquirers. Het veranderen van acquirer of bank is gratis. Naast de traditionele kaarten uitgegeven door de banken (Visa, MasterCard, Maestro) ondersteunen wij ook de privatieve kaarten (Amex, Diners, Bancontact/MisterCash, ...) en alternatieve betaalmethodes zoals PAYPAL, BUYSTER, ...

 

 

 

Deze website is eigendom van POINT TRANSACTION SYSTEMS SAS, met een kapitaal van 14 534 180,00 Euros, ingeschreven in het handelsregister Versailles B 431 408 608, met adres 12 Rue Paul Dautier 78140 Vélizy-Villacoublay, Frankrijk.
Conform met de wetgeving van toepassing, heeft u het recht tot inzicht, wijzigen en/of correctie en verwijderen van alle persoonsgebonden informatie die betrekking hebben op uzelf, via een schriftelijk verzoek gericht aan Paybox Services. Het bedrijf Paybox Services engageert zich onder andere om ervoor te zorgen dat alle persoonsgebonden informatie die door haar systeem verwerkt worden, te beschermen tegen ongeoorloofd wijzigen, publicatie aan derden, of aanpasing zonder toestemming.
We wensen er op te wijzen dat deze site technische fouten kan bevatten, typfouten of vergetelhedenkan bevatten en dat de inhoud kan gewijzigd worden zonder voorafhaande melding. Paybox Services neemt geen enkele verantwoordelijkheid noch naar inhoud noch naar functionering voor sites van derden die toegankelijk kunnen zijn via een hyperlink op de site van Paybox. Paybox heeft geen enkele controle op sites van derden.
Deze website is beschermd door de wet op de intellectuele eigendom in Frankrijk en er buiten naar aanleiding van internationale akkoorden met betrekking tot het auteursrecht. Het schenden van het auteursrecht kan vervolgd worden op basis van het artikel L.352-2 van het eigendomsrecht met boetes tot 150.000 euro en gevangenisstraf fen tot 2 jaar.


Voor alle commerciële informatie en partnerships :
PAYBOX / VERIFONE
12 rue Paul Dautier
78140 VELIZY - France
Tel. +33(0)1 39 45 12 10
contact@paybox.comAlle rechten voorbehouden - Namaak (geheel of gedeeltelijk) verboden zonder toestemming.